Loodgieter moet zwembroek aan

In Utrecht is een kelder tijdens een vakantie bijna volledig onder water komen te staan door lekkage, spoed loodgieter Utrecht kon niet bij het lek komen zonder een duik in het diepe te nemen. Wat de loodgieter precies heeft gedaan is eerst zorgen dat het lek is gedicht door middel van een tijdelijke snelle oplossing die het water voor een paar dagen tegen kon houden. Spoed-Loodgieter-Utrecht-extreme-kelder-lekkage Vervolgens hebben ze het water in de kelder weggepompt, dit was een behoorlijke klus en toen het water uiteindelijk weg was, was de ravage pas echt duidelijk zichtbaar. Vervolgens hebben ze de leidingen allemaal gecontroleerd en naar behoren gerepareerd zodat dit echt niet nogmaals kan gebeuren. Volgens spoed loodgieter Utrecht is dit de eerste keer dat ze z’n extreme klus hebben gehad waarbij er zo veel water is gelekt. Zelf heb ik net een huis gekocht met een kelder, daardoor kon ik mij erg goed voorstellen hoe erg dit zou zijn wanneer het mij zou overkomen, dat ik het graag op mijn website wilde delen.